jueves, 8 de julio de 2010

Matrícula d'honor!!! Clar que si!!!!

Familia i amics, abans que aquest blog s'acabi (l'aventura atlantiana i la tesis han arribat a la fi) volia fer una última entrada (per part meva, clar, deixarem que sigui el creador qui posi el punt i final al blog)

Farà gairebé un any el xikitin va dir que marxava (amb la depressió que això comportava :3) i gairebé sense adonar-me'n (dic gairebé pk he de reconèixer que en aquest 9 mesos t'he trobat molt a faltar) tota aquesta aventura ha acabat ja!

Avui ha sigut el gran dia, després d'un any de feina e investigacions per fi hem pogut assistir a la Defensa de la Tesis. Tot i els nervis que això comporta, hem vist com el crack ha defensat la seva feina, i de quina manera! 3o minuts de rellotge sense interrupcions explicant què és el Quorum Sensing, les simulacions...tot un món desconegut per mi fins fa poquet.
Després d'això, mitja horeta més de preguntes del Tribunal. No podeu imaginar quina tranquilitat quan per fi he escoltat que feien l'última pregunta. Tots fora mentre el Tribunal delibera la nota i apa un altre cop a la sala a escoltar el veredicte! He estat a res de plorar quan escoltava tot el que et deien, però he aguantat com una campiona. I com no podia ser d'una altre manera 10 sobre 10 o el que és el mateix... MATRICULA D'HONOR!!!

Xikitin, no et pots ni arribar a fer una idea de com estic de contenta!!! Aquest últim any ha estat ple d'emocions i sentiments i veure per fi els resultats de tot això no té preu! Dies i nits desitjant que el meu petit estigués amb mi, patint per com estaries, per si trobaries a faltar a la teva gent...ara tot això ha passat!Sé que aquesta experiència t'ha fet crèixer com a persona i com a professional i jo he crescut amb tu també , a pesar de tener un Oceáno de distancia ;) i només puc dir-te que jo no necessitava la deliberació del Tribunal, per mi ja tenies un 10!!
ENHORABONA per la teva Llicenciatura!!
Va...que ja acabo (Didac no te metas conmigo eh...ni ñoñerias ni nada, la ocasión lo merece). Us deixo una foto i al facebook podeu trobar tot l'album!
T'estimo!

7 comentarios:

  1. El sentiment és mutu.
    :)

    Gràcies!

    ResponderEliminar
  2. el pare de la criatura9 de julio de 2010, 5:14

    Has aconsseguit emocionar-me i que els ulls estiguin humits per una llagrimeta que intenta sortir. Moltes gracies per la part que hem toca (soc el pare de la criatura).Estic segur que heu crescut "junts" i aixó m'omple de joia i orgull. Ets UNA CRACK per UN CRACK.
    Una forta abraçada per els dos.

    ResponderEliminar
  3. Ara la que ploraré seré jo!!!!
    Gràcies!!!!
    Un peto pare de la criatura!!

    ResponderEliminar
  4. Jo ploro d'alegria i de pena.

    ResponderEliminar
  5. Senzillament meravellos, és el premi a una vida educativa espectacular. Un homenatge a la cultura del treball i l'esforç, si algú s'ho mereix ets tu!

    ResponderEliminar
  6. PD: Marta, avui no podia criticarte ;) ademés ja saps que us estimo molt així que només critico per tocar els collons i protestar XD

    ResponderEliminar
  7. Impressionant Chechu...Moltes moltes felicitats per la super matrícula! per l'experiència de l'últim any! per la gent que t'envolta i t'estima! i sobretot per voler-ho compartir a través del blog. Chapó campió!

    ResponderEliminar