viernes, 9 de abril de 2010

Vegas' random pics

Holaaaaa, Carluuuuuus!

Ja sóc a casa! Vull donar les gràcies a l'Ivan per acollir-me l'últim dia de Nova York. Avui he marxat de casa seva a un quart de tres. He arribat a l'aeroport a quarts de cinc. He dinat i he trastejat amb el portàtil.

El vol s'ha endarrerit quasi dues hores, però al final hem arribat només amb una hora de retard (visca els marges horaris de les companyies aèries!). I vull donar gràcies a en Josep Miquel & Company per venir-me a buscar a l'aeroport i donar-me de menjar.

En principi la meva idea avui era redactar un post seguint amb la saga de les vacances, però a l'aeroport i a l'avió he acabat fent altres coses, i ara se m'ha fet bastant tard i no crec que estigui molt lúcid com per redactar massa. Prefereixo fer-ho el cap de setmana, o per dilluns, amb calma.

I el plan B són fotos de Las Vegas... Fixa't tu quina complicació!

Hotel MGM, dels primers...

Zona d'hotels pijus...

Panoràmica, de pijus a no tan pijus...

Vestíbul del Bellaggio...

París - Las Vegas...

Venetian...

I la última, responent a una petició:

Sort que lo que passa en Las Vegas, es queda allà, que si no...

5 comentarios:

  1. Qué gran aquest "Holaaaaaaaaaaaaaa, Carluuuuuss"!!! jejejeje però no té ni comparació amb LA FOTO!!!! És tremenda! Diga'm que tens les ulleres a Atlanta, que no es van quedar a Las Vegas!! ;)

    ResponderEliminar
  2. Perdona...creus k podria penjar la foto al suro de la feina? Al costat de Reed-Müller i de la foto k sembla k estiguem anunciant l'Aquari més gran del món!!!!!!!!!!!!!!!!???!!???? :3

    ResponderEliminar
  3. Vale... Definitivament Chechu a la foto final et falta el típic traje de poli negre de cuir i series la reina de la fiesta!!!!!

    Jajajajajaa!!!! Gracies Chechu per atendre la meva petició, mai haguès imaginat que ho faries taaaaan bé!! Ets un crack!!!

    ResponderEliminar
  4. Crec k era una petició doble...fotos per part teva, però la mare de la criature va sugerir aquesta en concret!!! :)
    Didac, no eres tan importante ;) jejeje ES BROMA EH!!!!!!!!!!!!!! Saps k si ho ets!! fiel seguidor

    ResponderEliminar
  5. O.K. Sergi. Así se hace, con dos cojones.

    ResponderEliminar