jueves, 29 de abril de 2010

Grans invents de la era moderna (II)

A la segona entrega de "grans invents de la era moderna", us presento una altra de les mil maneres amb les quals les bones persones en figura de nous empresaris intenten treure la pasta de persones molt necessitades, o molt incautes. Avui...

SERVEI DE TESI!!!
Què passa? Estàs decaigut? Acàs has de presentar una tesi d'aquí 48 hores i no tens res fet? Potser hauries d'haver fet cas d'aquells que fa sis mesos deien que potser que t'hi posessis, no?

No pateixis! Tenim el que necessites!
BestDissertation.com t'ofereix un servei de tesi complet, fiable, ràpid i barat. No home, que és broma. De barat no en té res.

Com el seu slogan clarament ens indica, stop thinking about failing! (Deixa de pensar en suspendre!). Tu només selecciona l'àrea a investigar, quantes pàgines voldries que tingués la tesi i la pressa que et corre. Si no t'importa esperar, podem oferir-te tesis a dos mesos vista.


Selecciona entre tesina de carrera, de màster, o de doctorat (ojo que és molt fort). Ens assegurarem que no hi ha plagi de res i de ningú, de que el que escrivim serà 100% original i fet per un doctor en la matèria seleccionada. Et donarem consell qualsevol dia, a qualsevol hora, si tens qualsevol dubte. No t'ho pensis més!

----------------------------------
Nens, que no és cap broma. Això existeix, podeu mirar-ho en el link que he deixat més amunt. El cost és per pàgina, totes les prestacions són certes (no ho he comprovat, però vaja, se'ls veu seriosos). El millor de tot és que diuen que "els preus són clars i honestos". Suposo que honestos es refereixen a que no tenen el mínim pudor en oferir escriure la teva tesi per una pasta.

Mirant així per sobre, una tesi d'unes 100 pàgines de màster (que als USA equival al que jo estic fent) feta a dos mesos vista es cobra a 1619.10$, preu d'amic. A cinc dies vista, per més de 2000$. Dóna que pensar, tant per un costat com per l'altre: algú sa mentalment que no hagi sofert ningun imprevist ho contractarà? Què passa amb les sessions de seguiment? Escolleixes tu el tema concret? Què cony fas el dia de la presentació, et faran ells el PowerPoint? I per l'altre costat... hauria de dedicar-me a fer tesi? Potser em guanyaria bé la vida.

No sé, m'ha semblat interessant comentar-ho. La web la tenia desde fa temps, però ara que estic escrivint la meva, crec que té la seva lògica. Com sempre, us invito a que discutiu i monteu un foro-chat a la secció dels comentaris.

10 comentarios:

  1. Si algun dia us parlo de LaTeX, entendreu que m'indigni. Ara mateix, el 15% de les pàgines de la meva tesi no m'han requerit més d'una hora, gràcies a LaTeX. Dit això, els preus són més abusius si pot ser.

    ResponderEliminar
  2. Ens falta informació...per què dius que se'ls veu seriosos??
    sempre pots posarte en contacte amb ells, veure si realment son bona gent i oferir-te per treballar :D total...si en res ens hem fet el 3r. capítol :3

    ResponderEliminar
  3. Bon dia a tothom!! A vere Chechu, tenint en compte que t'han descriure una tesis, el preu (tot i es cert que es car) no em sembla abusiu. Vull dir, no es un escrit que en teoria pugui fer qualsevol imbecil i això fa qu ele preu pugi. En tot cas, no se quantes peticions tindran aquesta gent però fijo que les suficients com per guanyar-se bé la vida!

    En quant a la part que a tots, us interesa us faré esperar. Aquest matí estic molt enfeinat. Així doncs Isabel, tot i que ara et faig menció, en el proper comentari et deixaré el meu petit, però hones i sincer homenatge.

    Us desitjo un molt bon dia a tots.

    PD: Marta me llegó mucho que ayer dijeras que mi homenaje a Isabel era una de las cosas que te gustaban. Tanto que he decidido que hoy tu también tendràs uno! Però tendrà que esperar!! Marta te lo has ganado, no como el rancio de tu novio que es incapaz de ceder ante mi presión... pero ganaré la guerra XD

    ResponderEliminar
  4. Ueeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! voy a tener homenaje :D no sabes lo feliz que me haces ;)
    avui ni siesta ni res, tota la tarde mirant el blog fins que estigui el teu comentari jijijiji

    Petonets!!!!!

    ResponderEliminar
  5. A Isabel i Marta:

    La primera dedicatoria es per l'Isabel pel dia de la mare. Un dia un home em va dir: "Un padre y una madre lo son porque lo ejercen, no porque lo sean". Així doncs felicitats per ser-ho, i exercir-ho (i molt bé només cal veure les dues criatures). Et deixo amb una cançó que a mi em recorda molt el que es la vida.

    http://www.youtube.com/watch?v=hoCZ8H0RAsA

    A tu Marta, et vull dedicar aquest poema. Perque, que pocs van creure en el que tu has aconseguit. Felicitats, l'amor per una vegada a conseguit guanyar la partida en aquest mon ruí i mesquí.

    Táctica y estrategia

    Mi táctica es
    mirarte
    aprender como sos
    quererte como sos

    mi táctica es
    hablarte
    y escucharte
    construir con palabras
    un puente indestructible

    mi táctica es
    quedarme en tu recuerdo
    no sé cómo ni sé
    con qué pretexto
    pero quedarme en vos

    mi táctica es
    ser franco
    y saber que sos franca
    y que no nos vendamos
    simulacros
    para que entre los dos

    no haya telón
    ni abismos

    mi estrategia es
    en cambio
    más profunda y más
    simple
    mi estrategia es
    que un día cualquiera
    no sé cómo ni sé
    con qué pretexto
    por fin me necesites

    Mario Benedetti.

    ResponderEliminar
  6. Vale Didac casi lo consigues, querías hacerme llorar verdad?? ;)

    T'he de felicitar, per partida doble! M'ha encantat!!! La cançó d'un dels meus cantautors, molt ben triada jijijiji de tota manera et deixo per tu una de les que més m'agraden seves:

    http://www.youtube.com/watch?v=EEt-XcqQz4A

    I del poema de Benedetti...ufff ja me'l coneixia (de fet el chechu també l'hauria de coneixer ejem! nianonia!!)i m'ha encantat!!
    Ojo que te voy a pedir menciones en el blog cada dia!!!!! ;)
    Petons!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  7. A mi tambien me encanta marta!!! Me alegro que te haya gustado!!! Bueno, a ti también te dedicaré cosillas en los comentarios XD Q sepa Chechu contra quien està jugando!!!

    ResponderEliminar
  8. Tranquil Dídac, no cauré en les teves diguem-ne, subtils, provocacions.

    ResponderEliminar
  9. Estimat Dídac: Moltes gracies per el teu homenatge. Des de aquí rendir un sincer record per la teva mare que ben segur va fer per tu, tot el millor que en va saber. Peque no existeixen mares perfectes, som humanes i ens equivoquem, nomes existeixen bones mares.
    Nomes dir-te que si vols em pots adoptar.
    Un peto fort. te las guanyat per partida doble. El poema m'ha encantat, ets un encant.

    ResponderEliminar
  10. Thanks for writing this blog. It is very interesting to read and at the same time it is quite helpful. In order to get best help with dissertations, hire our professional writing services now.
    https://www.makemepass.org/buying-dissertations/

    ResponderEliminar