lunes, 22 de febrero de 2010

Grans invents de la era moderna (I)

Hola sers amb cervells superiors i dits prènsils! Benvinguts a una nova sèrie de posts amb un tema bastant clar: intentaré desvelar-vos els millors invents que la humanitat ha donat a llum en els últims temps. Obres tecnològiques, infinitament útils; ginys producte de ments brillants, de genis abocats a fer que la nostra via sigui molt més fàcil, pujant al ser humà en un pedestal més alt, si és això ja possible.

Començarem amb (redoble, por favor):

CAN BOTTLE TOP!
Eren els volts de la mitjanit i feia zapping en busca d'alguna sèrie per veure, que no fos vomitiva. I en un canal dels que anomenem teletienda (per altra banda, un gran invent, llàstima que no arribi per poc al nivell que requereix aquesta sèrie de posts divulgatius) ho vaig veure. De sobte, la televisió va prendre un aura gairebé mística, pròpia d'una deïtat.


Es tracta com d'unes boques d'ampolla soltes, amb rosca i tap. Té com un sistema el qual tu el poses sobre una llauna de qualsevol refresc del món mundial (millor si és una cola sense marca, on anem a parar!), apretes i llavors es fa el buit, convertint instantàniament una farragosa i incòmoda llauna en una ampolla!!!!!

Però no deixeu que la meva narració inculta deixi passar per alt detalls importantíssims. Vull que coneixeu de primera mà les grans avantatges d'aquest sistema revolucionari:


Increíble! Sí, és increíble els efectes sonors que hi posen, enfatitzant les bondats del producte al 100%. És increíble la quantitat d'usos i d'avantatges que hi ha sobre les pobres llaunes, que queden defenestrades a la més profunda ira per fer-nos la vida tan difícil. Ja no ens caurà el seu contingut a la nevera, els nostres fills estaran segurs! Ja no haureu de tirar el contingut d'una llauna que acabem d'obrir perquè hem de conduir (home, espera't dos minuts a que te l'acabis, o no la obris per començar...). Ara podrem saber de qui és cada llauna!

Jo no sé ni com he pogut viure'n sense. Ah, se m'oblidava... call now! Suposo que si truques abans de que passin 12.35353 (periòdic mixt) minuts et faran algun regal.

Per acabar, una cita que pretén ser textual, dels Simpson:
HOMER: ¡Es el mejor invento que he visto nunca!
LISA: Por favor, papá, no puedo creer que vayas a caer.
HOMER:
Tsk, a ver Lisa, dime algo que haya hecho mejor la humanidad.
LISA: ¿El renacimiento?
HOMER: Bah, esto está mejor.
(Si algú recorda de quin episodi es tracta, que m'ho digui, em faria molt feliç)

Renaixement, o can bottle top. Difícil elecció...

---------------------------------------
EXTRA: si veieu el vídeo i llegiu el text, trobareu a faltar en el text una de les fantàstiques qualitats que s'enumeren en el vídeo. No volia ser massa sarcàstic amb aquest tema perquè ho he viscut de prop durant molts anys:

Mama, això evitaria que les 40 CocaColes que obres al dia i de les quals te'n beus un petit xarrup perdessin el gas! O evitaries que jo les veiés obertes a la nevera i temptat els fotés un trago i passés pel mal tràngol d'una CocaCola amb absolutament ZERO GAS! Si voleu en feu una transferència i us en compro un paquet, i a l'Abril us l'emporteu a Barcelona.

Bona nit, i bona sort.

4 comentarios:

  1. jajajajajajajajajaj!!!!!!!!!! ha tornat el noi "desconsiderat" d'ahir!!!!!!!!! :P
    Un cop ho demanes...quan triguen a enviar-t'ho? a ver si en lugar de imanes para las liantas les llevo esta maravilla!!!!!!
    guapU!!!!!

    ResponderEliminar
  2. ho sento...he de tornar a comentar!!!
    no he ressistit i he mirat el video (la jefa está entretenida!!!)
    O_O estic flipant!!! gairebé sense paraules...una cosa era la teva descripcio però veure en imatges tot el que pot fer per nosaltres el tap bufff!!!! Y las hormigas...ni había pensado en eso hasta que lo he visto!!
    Además...tienen muchos colores...k se pueden combinar con la lata que quieras tapar...buah...yo creo k kiero un pack!!! ;)

    ResponderEliminar
  3. NO Diré més...
    XEXU MIRA AIXÒ:
    http://ineedahandjob.com/Handjob/Order_Your_Handjob!.html

    Aquest ha estat un dels millors posts que has fet (després d'aquell en el que em citaves XD)! Divertidisim a més no poder!! Per la propera vegada has de trobar el chef italo-americà aquest tan famos que te uns ganivets del mil!!

    ResponderEliminar
  4. Buah aquest anunci l'he vist algun cop, el dels ganivets, i és un crack l'home.

    I need a handjob... què sutils! I La vieja amb el cava, irony at its finest! Al menys s'ho prenen en broma, perquè els altres s'ho prenen MOOLT en serio.

    ResponderEliminar