jueves, 27 de mayo de 2010

Miami

Seré breu.

Ens hem llevat, inauditament, a les 8:30 del matí. Cap a les 10 ja érem entrant a Miami.


I ràpid cap a Miami Beach.


Ens hem estat a la platja fins a quarts de dues, i mirant la guia hem trobat que hi ha una ruta a peu curteta que passava per on érem, així que ens hem disposat a fer-la, trobant clars exemples d'art Deco (segons la guia)...


I l'antic City Hall (ajuntament).


Tot molt estiuenc i molt tranquil, més que res perque és un dimecres feiner. Hem pillat el cotxe i hem anat cap a un carrer que conforma una mena de ChinaTown però amb cubans. Es diu Little Havana. Però ni ens hem baixat... hem anat a casa a dinar, per la tarda relax i uns tirets a la pista comunitària. Suposo que a Miami hi ha més coses (m'ha fet cosa no veure la Española Way) però estem més de relax que de turisme cultural.

Ara estem veient els Suns - Lakers i sortirem una estona a un bar, però tornarem aviat, perquè demà hi ha plans bastant macos que no desvelaré ara (i Marta espero que tu tampoc!).


Salut!

7 comentarios:

  1. Per cert, la tradició diària de tormenta tropical a mitja tarda segueix vigent. Però avui erem a caseta, ben fresquets.

    ResponderEliminar
  2. Pero, madre mía, quién es ese pivonazo que sale en una de tus fotos en la playa???!!! ;)

    Pots estar tranquil, tindré la boca tancada i els dits quiets...no penso dir que faràs!! Que sigui sorpresa en el proper post!!! Això sí...qué bé t'ho montes!!!

    Decidit, protecció 50 si cal però aquesta tarde pregunto a la noia de la fotodepilació si puc pendre el sol i si em deixa, aquest mateix finde a la platja!!!

    Petons!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Bua chechu!! Primer comentari desde el iPad i molt molon el teu post d'avui!!!
    A vere que ens depara dema, ja keda res pk tornis

    ResponderEliminar
  4. Res!!!!!!!! No queda res!!!!!! :D yujuuuuu ;)
    xikitin...3 la la la's :3

    ResponderEliminar
  5. No tindràs intenció de tornar i portar el clima tropical amb tu?? agafo la moto a les 5 de la tarde amb un sol prou maco, l'aparco i al cap de 40 minuts que lhe de tornar a agafar...xaparrón!!! ¬¬

    ResponderEliminar
  6. Si el ruixat no ha durat més de mitja hora, sí, he estat jo.

    ResponderEliminar
  7. Así k con esas vamos eh!!!??? Et dic k demà penso anar a la platja per star a l'alçada del teu bronzejat quan tornis i ens envies el ruixat, vale, vale...esto me lo cobraré ;)

    ResponderEliminar