miércoles, 26 de mayo de 2010

The times they are a-changin'



Volia posar el títol de "Redempció", però aquest m'ha agradat més per anomenar el que vull fer avui.
Com que ahir vaig ésser criticat pel creador del blog i no voldria pas acabar d'aquesta manera tan negativa he pensat en fer quelcom diferent, us fotré el rollo, que algo que també se'm dona bé XD

CAPÍTOL 1: "Los hombres que no amaban las mujeres"

... ni a los hombre, ni a nadie!

Fa un parell de dies el Gobern de l'estat Español va regular la TDT HD (Televisió Digital Terrestre d'Alta Definició), obligant entre d'altres coses a que qualsevol TV de més de 26" hauria d'incorporar-lo de sèrie.
Alguns pensaràn que és una meravellosa noticia i/o idea, però jo us dic que això és com el fitxatge de Villa, ésta molt bé, però arriva tard!
Per posar-vos en context, TV3 va començar a emetre en proves en HD el 2008 i no ha estat fins ara que el gobern obliga a que la TDT HD sigui un estandard. I m'agradaria saber perquè no es va fer abans de que tothom es compres una TV, o un decodificador TDT? A cas no son ells qui han de velar per nosaltres? Qui s'han de preocupar perque les coses funcionin com deu mana?

Doncs jo us diré una cosa: L'inici de la TDT ha estat el timo més gran de l'historia i ho ha estat perque l'unic que es va fer es implantar una normativa de més de 5 anys i que no corresponia a les necesitats actuals. Pero en compte de solucionar-ho ho van deixar estar i ara tenim llocs on no veuen la TDT, una majoria de la població que no sap que es l'Alta definició, perque es van comprar una TV magnifica i gran que te un TDT desfasat i que l'únic que fan es veure lo mateix d'abans però pitjor! Pitjor perque? Perque tenen una TV amb una resolució de 1920x1080 píxels o 1366x768 píxels i que agafa una senyal que té de màxim 960x576 píxels. És obvi que tot aquest vuit l'omple la TV i per tant, perds qualitat!

No vull extrendre més però com a ultim exemple de coses mal fetes diré que fins fa unes setmanes TVE no emetia en HD a Barcelona i Madrid tot i que fa més de 2 anys que TV3 ja ho fa.

HD vs SD

CAPÍTOL 2: "El Chicho que soñaba con una cerilla y un bidón de gasolina"

I és que hi ha dies que un mataria a tothom! I ja no només parlo de la tipica congestió de trànsit, els típics subnormals que a la zona 80, van a 70 pel carril esquerre o quan has de fer-li a entendre a algún venedor que l'únic que vols és que no et torni a tocar els collons o el rajes allà mateix sense importarte les conseqüències!

En aquest capítol volia deixar clar que hi ha coses que m'emprenyen i molt. He fet una petita llista, no sé si us hi sentiu identificats o no, però aquí hi és:

- Quan el Windows dels collons et treu la seva pantalla blava d'error crític

- Quan internet es penja just en el moment que has ompler un formulari enorme has escrit mil pàgines i al enviar es perd tot

- Els venedors que piquen a la porta de casa teva

- Quan algú et pregunta per una adreça i un cop li has dit veus que:
a) va per un altre camí
b) va a preguntar-li a algú altre

- Una Ministra de Cultura que diu: "No entiendo para que la gente quiere más velocidad en internet"

- Els del PP, deu meu, aquests si que no els soporto! Cada cop que obren la boca em donen ganes de ser el Charles Manson del segle XXI

- El tipic gilipolles que en un peatge fa qualsevol de les seguents coses:
a) No te la targeta a ma i triga la vida a treure-la
b) No arriba al forat perque no sap calcular i necesita moure o cotxe o sortir per pagar
c) Comença a tocar el claxon en senyal de que s'ha ficat a targes però només duu efectiu
d) Fa coses que son incomprensibles per mi i que fan que trigui la vida

Paro perque ja m'estic posant de mala ostia!


dia de furia


CAPÍTOL 3: "La reina en el palacio de las corrientes de aire"


No voldria acabar la meva trilogia de les queixes sense citar els reis de les corrents d'aire. Els paletes!

Vale, ja se que ara mateix no enteneu res però creieu-me això té una explicació. I allà va:

L'altre dia parlava amb la Maribel, la germana de la meva novia, la Yolanda. Es veu que te corrents d'aire a casa perque els cabrons dels paletes van fer una "chapuza" a l'hora d'instal·lar els marcs de les portes d'alumini d'exteriors. Jo em vaig indignar moltissim i volia fer la seguent reflexió:

La feina ben feta no és que no tingui fronteres és que sinó, si cobres i fas una feina de merda això és inmoral. Ja sé que vivim en una societat on això no val res però si us plau, tinguem una miqueta de vergonya, dignitat i respecte!
Hem convertit tot en la màxima de: "marica el último". I així ens va! Tot és igual mentres surtis guanyant tu, doncs em nego a creure en això!! És vergonyos veure com la picaresca és el més gratificant per a molta gent.

L'altre dia estava a una entrevista de feina i sento un que diu: "Bueno, yo me voy que aun me queda paro y no quiero que me cojan". COM HEM ARRIVAT A AIXÒ?! Com pot algú no caureseli la cara de vergonya al fer això? Com la societat ha permes això? Veure-ho com alguna cosa normal i acceptable?

En fi... jo se que ningú és perfecte i que et pots equivocar, però és una merda veure que hi ha gent que se n'aprofita del més feble. Algú que per vagancia o el que sigui prefereix acabar ràpid i malament a fer bé per allò pel que cobra.

I no voldria acabar sense fer una última reflexió. ODIO LES PROPINES! Em fa molta ràbia que algú vingui a casa teva a fer-te una feina i vulgui que li donis propines!! Que se'n vagin a la merda! A la resta no ens donen propines per fer la nostra feina, oi!? Doncs o tots o res!!!

relax

Que tingueu molt bon dia!!!

10 comentarios:

  1. Uoooooooo és la nova secció de "Queixes", crec que passes massa temps fent videos pel "sortida Nord" jajajaja
    Estic d'acord amb moltes de les teves queixes. La propina una d'elles amb diferencia!! ET falta queixar-te de la zona blava i l'aparcament!! jijiji

    Bueno, ho sento, avui sóc breu...final de mes :(
    (esto es un infierno!)
    Bon dia a tots!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Per cert Didac, les entrevistes de curro què?? alguna bona notícia? :D

    P.D.: Enhorabona pel teu Ipad!!!!!

    ResponderEliminar
  3. El olor de las emociones

    Hace ya algún tiempo leí, o alguien me dijo, que los olores nunca se olvidan. Puede que sea una afirmación exagerada, pero sí es cierto que los recuerdos del olfato perduran muchos años, mucho más que los de la vista o el oído. Además, parece ser que no suelen estar ligados a hechos, sino a emociones.


    Per si el Didac no havia deixat prou parrafada, jo he copiat un fragment d'un blog veí! "House of wonders"! Ja l'altre dia vaig llegir una mica d'ell (m'ho havia recomanat el jefe :D ) i avui per iniciativa, he tornat a mirar-m'ho i m'ha encantat! (Xikitín el fragment akest va per tu :3)

    ResponderEliminar
  4. Entrevistes de curro, posposades fins finals d'agost. No penso trobar feina per 1 mes, es bastant cutre ¬_¬"...

    Aixi q res... a gaudir de l'estiu!!!

    Gracies, espero que arrivi demà, seria tota una sort!!

    X cert, ja que nomes comentes tu et dono corda, diente q mola el teu 3r comentari. tenint en compte q tinc una tarda de merda i q acabo a les 21h... s'agraeix trobar comentaris!!!

    ResponderEliminar
  5. jijijiji!!! el 3r ha sigut "copia y pega" però mola eh!!!!!
    Vinga ànim amb la teva tarde!!! Si te sirve de consuelo yo llevo aquí encerrada desde las 8:30 de la mñn y hasta las 19:00 no veré la luz del sol!!! :O Això és gravíssim!! (aquí aniria un enllaç del youtube de Nuñez de crackòvia, però stic cansada per posar-me a buscar-ho jiji)

    ResponderEliminar
  6. el pare de la criatura26 de mayo de 2010, 12:30

    De les queixes surten ideas i solucions, per tant bé per las critiques. Crec que moltes de les coses que dius tenen a veure amb la etiologia de la crisi actual, de la que només es veu el pic de l'iceberg. Avui, casualment , comentavem dinant amb uns colegues que d'aqui a poc la TDT ja no servirá dons están en marxa altres sitemes. O sigui que quan tots tinguem la TDT integrada i amb HD... el "flim" es dirá "penicula" i a canviar un altre cop.
    Bona tarda i bona nit.

    ResponderEliminar
  7. més crítiques...ho acabo d veure a les noticies i encara estic indignada!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=EkGEV9cKcDk

    No ho entenc, selectivitat per poder anar a la universitat, exàmen per poder conduir un cotxe i que qualsevol pugui tenir un fill!!!!!!

    ResponderEliminar
  8. Joder como esta el patio hoy. El ambiente esta caldeado, el unico que no se queja es de Maiami, no me extraña.
    Creo que a estas alturas estamos todos con ganas de vacaciones, ya hace buen tiempo y aun nos quedan dos meses para pillarlas.
    En otro orden de cosas me identifico y me tranquilizo con vuestras quejas, ya que a mi las capulladas siempre me han sacado y sacan de quicio y eso era mal visto, se me tachaba de mal carada.
    Ahora que soy mayor, he comprendido que no solo es cuestión de picaresca, si la picaresca es inteligente pues vale, el problema es que lo que nos saca de quicio son los incompetentes y de estos hay muchos, muchísimos. No todo el mundo tiene la suerte (o desgracia?) de tener vuestra inteligencia, rapidez y claridad de miras. Nos pensamos que el otro actua así porque le da la gana y el problema es que no da más de sí, cuesta creerlo pero es cierto.

    ResponderEliminar
  9. No m'ho he llegit tot... però Dídac, chapó! A això em referia... i mira la gent com participa. Mama, valia la pena donar canya? :D

    ResponderEliminar
  10. quin dia tornes i a quina hora?

    ResponderEliminar