lunes, 24 de mayo de 2010

Grans invents de la era moderna (III)

Pareu de llegir si no voleu ser partíceps d'un dels invents que han revolucionat la nostra manera de pensar i de veure, ja en ple segle XXI. En una sèrie de post que haurà fet les delícies dels més àvids bloggers culturitzats, juntament amb el can bottle top, i el servei de tesi. Avui...

BIRRA PER GOSSOS!!
I no, no és una cervesa especial per gent vaga, que potser tindria més sentit.

Tens un gos que dorm tot el dia? Que només menja pizza, que li creix la panxa per moments? Que no et porta la sabatilla perque esbufega només d'aixecar-se? És brut, mira la tele tot el dia i és desconsiderat amb tu?

Sí? Llavors saps, que amb tot aquest cúmul, li falta alguna cosa, encara li pots donar més perque se senti autènticament viu. Li pots donar, cervesa per gossos!

Els humans sabem que no hi ha res millor que una bona pizza, una bona cervesa i fer el vago en el sofà. Podem permetre que els gossos, els nostres millors amics, no puguin gaudir d'aquesta sensació? Ja us ho dic jo... NO!

Compra ara la cervesa per a gossos, en un còmode 6-pack per si has d'anar a casa d'uns amics a una festa amb gossos. Quedaràs de luxe! A més a més, no patiu per la qualitat, que els ingredients són 100% americans (normal, només a ells se'ls hi acudiria).

Què us penseu que beuen quan fan timbes?

La cervesa és sense alcohol (pobres gossos, els hi treuen el millor). De fet és com un caldo d'arrels (root beer) amb sabor a pollastre. Suposadament els va bé pel pèl i els afegeixen additius que els conserven les articulacions. Ho tenen a meitat de preu, 9.97$ per un pack de sis ampolles, però hòstia, jo no sé qui collons deu comprar això.

I ojo, que a Amazon posa ben clar "només per gossos". No fos cas que algú es creiés que és una broma i s'ho fotés ell... En fi, que en el món hi ha gent per tot; i mentre existeixin, seguirem veient-les de tots colors, i rent. Rient molt.

Si no teniu massa idees de què comentar, us proposo que mireu la secció "clientes que compraron esto también compraron..." de la web d'Amazon on venen la cervesa de marres, i feu elucubracions o perfil psicològic dels compradors. Pot ser graciós.

--------------------------
Tràmits de la universitat completats i maleta mig feta per Miami. Marxo a les meves 7 de la tarda per arribar per la nit. Oficialment estic de mini-vacances. Amb sort la pròxima vegada que postegi serà en una terrassa prenent un cóctel, o sota una palmera.


Disfruteu del vostre dia de curro!

6 comentarios:

  1. ei...no staries pensant en la Rata quan deies tot això??? ;)
    Crec que aquest és moooolt millor invent que el tap i les tesis per encàrrec!!! No hi ha comparació!!!
    Buah, he rigut moooooooooolt amb el post d'avui!!!Artista!! Que estàs fet un artista!!!
    Didac, si demà fas tu el post, ho tens difícil!! A veure com superes la birra per gossos!!!!

    Xikitin!!! Disfruta moooolt de Miami!! (kina enveja em fas!!) i ens veiem en res!! Empezó la cuenta atrás!!! ueeeeeeeee

    Petonets per tots i ànim, que aquesta setmana serà curteta! (espero!)

    ResponderEliminar
  2. Holaaaa!!! jo ja he posat el que em tocava avui, aixi que us deixaré que us ho curreu vosaltres!!!!

    Una abraçadaaaa

    ResponderEliminar
  3. uala...kina feinada avui de post!!!
    De tota manera, ara em posaré TIKIS (no sé qui m'haurà ensenyat ;) ) a veure si us coordineu millor nanos...k ja stic veient que avui tenim doble post i demà hauré de fer el cafè sense res per mirar ;)

    Bueno Didac, després d'això, marxo volant a veure el teu post jejeje

    ResponderEliminar
  4. el pare de la criatura25 de mayo de 2010, 11:02

    Sergi,
    Al tanto que no acabis fotente una ""birra" special en lloc d'un coctel. Los americanos son muy raros , ja ho pots veure.Si es un potingue amb gust de pollastre i que aporta varis complements saludables , perque no es diu , per ex., reconstituyente para perros i no CERVEZA para perros ?." Estos romanos estan locos, Asterix". de totas formes molt currat .
    Salutacions a tots.

    ResponderEliminar
  5. Estic amb el pare de la criatura!!! Pk dir-li birra si no deixa de ser un "caldo"!? serà qüestió de marketing!!? (criatura, aquí volia posar un enllaç, el cuiner francés dels simpson que deia caldóóó!! però no ho he trobat!!)

    ResponderEliminar
  6. Jajajaja, dilo bien gabacho, no es caldó! Es caldo!

    I sí, deu ser marketing, per la gràcia de tenir cervesa per gossos... però el tema és que la "cerveza de raíces" existeix per humans i és diferent de la birra tradicional. I no em posaré a buscar ara perquè li diuen birra.

    ResponderEliminar