lunes, 14 de junio de 2010

Los Pájaros

Crec que Hitchcock va decidir rodar una película on els ocells fossin els protagonistes malignes quan li va passar el que a mi l'altre dia:


Deixo el cotxe ben aparcat en un carrer, just al costat d'un parc. Perfecte, ni zona blava, ni zona verda ni polles en vinagre.


Al tornar em trobo tots aquests regalets. El de davant no tenia excessives taques, i el de darrere tampoc. Seria un complot contra el meu pobre Peugeot? Què tramen els ocells del Maresme contra mi? Devien practicar Quorum Sensing els ocells, per esperar a ser suficients i llavors activar el comportament agressiu? Aplica la meva investigació en el comportament animal i els meus amics els ocells me'n volen avisar? I UNA MERDA, mai millor dit.


Com podeu veure va ser un bombardeig en tota regla, i pel que veig en aquesta última imatge, pot ser que algun tingués l'amabilitat de passar volant a ras del cotxe mentre es cagava, deixant una perfectíssima filera de destrucció massiva.

Alguna taca més hi ha, inclús al parabrisa. Un parell de petites el parabrisa van sortir amb una mica de l'aigua dels limpias i una passada, però us juro que hi havia una senyora cagada tan gran, que després de ruixar mig minut amb aquella aigua i desenes de passades amb els netejadors del parabrises, encara no ha sortit.



Si tu també creus que las palomas traman algo, ja sabeu el què. Cagar-se en el vostre cotxe.

9 comentarios:

  1. Ohhhh pobre Peogeocito!!!!!!!! :( mira k pensava k potser estaves magnificant la merda dels ocells,però al veure la foto...agacho la cabeza ;)
    Dios!!! Doncs el meu viejuno està bé!! que els hi has fet als pajarillos del maresme??? ;) No et servirà de consol, però algún cop m'he trobat la terrassa de pena!!!Potser ens tenen mania!!!

    En fin...que m'he rigut moltissim a primera hora amb el cafè!!!!!!! No de las desgracias ajenas eh... :3 però has stat molt "salao"
    Bon dia!!!!

    PD: Crec k hem d'avisar al Didac pel face de que tenim blog jijiji

    ResponderEliminar
  2. Ni zona verda, ni zona blava, ni cid, ni prohibit aparcar... t'extranyes? a mi només s'hem caguen quan aparco en zones lliure de pagament o penalització, comprobat.

    Per cert, ja saps que ha de fer: http://www.youtube.com/watch?v=eAEUvS0E7XI

    ResponderEliminar
  3. esto...quê és cid??? jijijijiji ;)
    Heavy has estado muy inspirado!!!! jajajjaaja

    ResponderEliminar
  4. Sí!! ho podria posar tot de cop...però mira!!

    http://www.youtube.com/watch?v=dQnbmmLud08&feature=related

    ResponderEliminar
  5. Amics, uniu-vos a la meva creuda contra els coloms!! Jo fa temps que penso en anar per tota Barcelona i dornar-los de menjar pa enverinat o alguna cosa semblant!!!

    Algun dia d'aquests podriem carregar-nos als cabrons dels proctors dels colombs i de pas als coloms XD

    ResponderEliminar
  6. Aviam he dit coloms per dir alguna cosa. En aquell parc, a res de la platja, hi pot haver de tot. Sense anar més lluny l'altre dia ens vam trobar un ànec...

    ResponderEliminar
  7. jajajajajjaja és veritat!!!!!!!! no recordava ja a l'ànec!!!! Si es que tenemos una fauna en el Maresme ;)
    De fet...jo diria k no són coloms...alguna vegada els he vist des de la terrassa de casa ¬¬ i són molt grans...diria k gaviotas o algo similar!! Los vigilaré!!!

    ResponderEliminar