domingo, 7 de marzo de 2010

"La gran manzana", S01E03

Rebentats del dia anterior, decidim que la ruta aniria més encarada a descansar una mica i no forçar tant la màquina, els nostres juanetes ho necessitaven.
Aprofitant la bona situació de l'hostal el primer objectiu va ser Times Square i Brodway.

El primer que penses es "Si de dia es així, de nit ha de ser increible" perquè EEUU haurà firmat el tractat de Kioto, assistit a la cimera de Copenhagen o el que vulguin, però electricitat gasten un cullò i mig. Està tot plagat de cartells il·luminats i pantalles gegants amb anuncis. Es un dels millors llocs de NY, serà molt turístic però ens agradi o no, fa la ciutat encara més maca si es possible.
Tot seguit vem decidir anar fins la famosa estació Grand Central Station, on s'han grabat algunes pel·lícules. Per a que ens fem una idea, es com l'estació de Sants de Barna però afegint-hi un mercat similiar del mercat de la Boqueria o del Ninot de Barcelona però en miniatura. L'estació es molt Gran, com bé indica el seu nom (broma fàcil, ho sé). Està feta tota de màrmol i adornada amb quelcom molt habitual que no hem parlat fins al moment... banderes i banderes americanes, estan per tots llocs.

Pròxima parada l'edifici Chrysler. Anant cap al Chrysler hem vist una petita actuació dels bombers de NY (Foto) molta història per no res. A l'edifici no deixen accedir densà l'atemptat de les torres, així que ens vem tenir que limitar a fer fotos des de fora, per tant va ser cosa de uns minutets i cap al següent objectiu.

El Rockefeller Center es grandiós com gairebé tots els edificis de la ciutat. Vem tenir sort i vem poder veure la pista de gel que es monta al hivern per a que la gent hi patini, nosaltres no vem ser menys, ens vem calçar els patins i apa a posar a prova el nostre equilibri, el meu (jordi) deixa bastant que desitjar, me la vaig fotre en mig de la pista. La Marta en canvi, podria dedicar-se a això, però encara l'hem de convèncer.

Desprès de patinar vem anar a visitar l'entrada de la NBC i vem entrar dins de l'edifici, hi ha com uns 6 passadisos amb 8 ascensors per passadís, pujar valia uns 20$ o així, per tant ni ho vem intentar, vem entrar a i vem fer una volta pel vestíbul i vem entrar dins la tenda de la NBC.

Vist tot aixó, següent parada St. Patrick Cathedral es molt gran, no es de les mes maques que he vist, però en el seu favor haig de dir que s'esta remodelant i no es pot apreciar gaire bé l'aspecte des de fora.

Tot seguit ja per acabar el dia, vem decidir anar a fer un passeig per la 5a Avenue, ja de pas vem fer les compres que teniem encarregades de la gent, amb no gaire exit per la meva part (Jordi). Passejant te n'adones que obrir una tenda aquí son molts, molts, molts i molts calers. Hi ha tendes com, Apple, Tiffany's, Louis Vuiton... però tret de tendes no te res més.

Quan vem acabar era tard i vem anar a sopar i despres a pendre algo. Ens havien parlat d'un local a la 5a avinguda on es veia l'Empire State i el Chrysler iluminats i vem decidir anar-hi.

El local pot ser dels mes pijos de NY (que t'havies d'esperar a la 5a av.) i la gent anava molt arreglada, les consumicions allà tenen un preu minim de 2 ronyons, tot i això vem pujar a la terrassa, i veies aquelles dues bèsties iluminades.

Cap a les 2 vem tornar a l'habitació, estavem rebentats i no podiem amb la nostra ànima... i això que haviem pensat en quelcom més tranquilet.

4 comentarios:

  1. Solo diré una cosa... Y luego pondré un comentario como dios manda! Este blog ha estao muertisimo XD

    ResponderEliminar
  2. Eiiii!!!! el blog ha estat tancat per vacances ;)Tot i no parar per NY teniem més temps pel blog...a Atlanta haviem d'aprofitar k teniem al "jefe" :D

    ResponderEliminar
  3. Heavy!!! ens hem oblidat comentar...k fent la cua del local, totes anaven amb "lentejuelas" i nosaltres amb els texans i les convers de tot l dia caminant jijijiji Y NOS DEJARON ENTRAR!!!! :)
    Per cert...akesta nit vaig jo la ultima cronica d NY, des de casa ja

    ResponderEliminar
  4. Dídac, clar que sí, queixa't... que et tornin els diners!

    ResponderEliminar