viernes, 5 de marzo de 2010

New York!!!

Ja estem aquí!! Mireu quina implicació amb el blog, és divendres , no arriben a les 8 del matí i aquí estem.

Ahir va ser un dia durillo i no vam poder comentar res, així que ho fem avui encara que serà una mica breu. Tenim un dia molt llarg per davant així que... Va, per feina.

Després de 8h d'avió, 4 pelis horroroses i apenes una horeta i poc dormint a l'avió vam arribar a New York. Taxi i cap a l'hotel (o pensió cutrecilla... però MOLT BEN SITUADA). Ens donen l'habitació, deixem les coses, mirem la ruta (Empire State, Flatiron, Times Square i Brodway) i directes a l'acció.

De camí cap al Flatiron a poc més de 4 minuts caminant, sabeu que ens trobem? Sí, el Madison Square Garden:



El tenim al costat de "casa" així que pel dia del nostre partit no haurem de patir gaire. He de dir que encara que ara no expliqui moltes cosetes, New York és impressionant, tota l'estona caminant pel carrer i mirant al cel per poder veure tots els edificis. Després del Madison i de fer unes quantes fotos a l'Oficina de Correus que hi ha just davant, vam continuar cap al Flatiron.



Perdoneu seguidors del blog del Chechu...però se'ns tira el temps a sobre...així que em limitaré a penjar les fotos jejejeje

La que veieu a l'esquerra és el Flatiron i la de la dreta es un parc nevat que vam trobar allà mateix amb la seva propia fauna (como me gustan esas ratillas!!).





I ara ja si que ho sento però li deixaré feina al jefe... us deixem una foto d'un animalet que vam trobar per allà (tot el parc n'estava ple, així que suposo que quan anem a Central Park fliparem).

I unes quantes fotos que vam fer des de l'Empire (Chechu recomanació... nosaltres vam anar a la tarde i vam poder veure com la ciutat s'anava enfosquint i tots els edificis encenien les llums... a poc que pogueu feu el mateix és BRUTAL!!)



Ens ho hem pensat millor i com que ja anem malament de temps... les fotos de l'Empire i les seves vistes...per un altre dia OOhhhhhh!!!!!!!!!. Ho sentim... però així us obliguem a mirar el blog en un altre moment!!!!

Bye!!!!!!!! Kisses!!!!!!!! jejeje

Jordi i Marta

3 comentarios:

  1. Prenc nota de tot!
    Espectacular primer dia, tot i ser "light" pel cansament. I com molen les "ratardillas"! La última foto es brutal :D

    El Flatiron està guapo, deu ser raro viure en un pis tan estret.

    Bueno, aviam si una nit mentre dormiu fot una nevada guapa i us lleveu amb tot nevat! :)

    ResponderEliminar
  2. Holaaaaaa!!! Bueno, certament lo del Empire es una gran recomanació, creume chechu val la pena.

    Nanus, me n'alegro q tot us vagi tan bé!! A gaudir-ho molt guapus!!!!!

    ResponderEliminar
  3. nois!!!!! q teniu aixo una mica oblidat..jeje aixi es dificil fer.vos l seguiment ;)
    be happyyyyyyyyy

    ResponderEliminar