jueves, 19 de noviembre de 2009

Autumn, and the library

El otoño ha llegado en El Corte Inglés Georgia Tech.

Res, avui el dia s'ha llevat nuvolat i boirós, amb un plugim fi i casi inapreciable. Poc a poc s'ha anat aclarint i ha sortit el sol. Feia una temperatura molt agradable, i he aprofitat per anar a la biblioteca a abastir-me de llibres per que em donin suport i companyia les pròximes setmanes.

Llibres de rabiosa actualitat!

Portava el mòvil per fer fotos de la biblioteca, però ha resultat que me n'he adonat de que el campus en general estava preciós amb els colors de la tardor... així que:

PANORÀMIQUES
Parra tiu no saps com triumfa l'AutoPano. De cada sessió de fotos en cauen un parell o tres. Allà van:

Panoràmica de la plaça de l'Student Center

Panoràmica de la plaça de davant de la biblioteca (que no és l'edifici aquest)

NORMALS
Però igualment maques, no fotem:

Aquesta última torta perquè sóc així d'artístic...

La biblioteca és bastant gran i funcional, però es nota que els va l'estil retro, perquè conserven tots els "pupitres" de fusta de l'any de la picor, i els cubicles són bastant cutrillos. Apart hi ha un rellotge enorme de busques, que deu ser dels vuitanta, com a mínim.

Ara bé, no et pots queixar de la pila i pila de llibres que hi ha, i de la tira de lloc que hi ha per estudiar. A cada racó et trobes més taules per estudiar... no s'acaben mai! Les fotos que he fet de la biblioteca són bastant ronyoses, però almenys puc deixar constància de que l'arxiu bibliogràfic no era de broma:

Un parell de seccions d'aquestes per pis... Sort que la numeració i identificació està ben feta, no m'ha costat gaire trobar els llibres.

I tant que no és broma: 2.5 milions de llibres, 1.4 milions de documents gubernamentals, 2.8 de documents tècnics... o això diuen. No sé com s'ho faran, perquè no sé si en 6 plantes cabrà tot això.

Bueno, ells sabran!

3 comentarios:

  1. Si...si...stás hecho todo un artista!!!! MOLLLTTTT makes les fotos!!!!!! ke bien se lo pasaría la rata..con tantas hojas para jugar ;)!!
    Moooollttttssss petonets guapissim!!! Mis cafés últimamente...lo petan ;)....bueno...el de hoy en el bar...veremos coma va (silba) jijijiji!!
    Decidido...saco a la punky a pasear!!!

    ResponderEliminar
  2. Per cert...has agafat el llibre blau?? Collected Works?? Aquest és l'unic k vaig trobar a l'emule ¬¬ y me dijiste k no!!! mmmmmmmmm ;)

    ResponderEliminar
  3. Crec que la cosa no va anar així... de totes maneres, ja que passava per la biblio, perquè no pillar-lo? Així m'asseguro la jugada.

    ResponderEliminar