lunes, 14 de diciembre de 2009

Day 101: Laughing Skull Lounge

Wow, ja fa més de 100 dies que vaig arribar a Atlanta. Com passa el temps... en cinc dies estaré volant de nou cap a Barcelona, tinc ganes ja!

Faré un post curtet ja que l'experiència ha estat molt agradable.

Una mica sobre la marxa hem decidit avui diumenge que aniríem a veure l'stand-up que fan al Vortex. El Vortex és una de les millors hamburgueseries d'Atlanta (no n'he provat moltes, però puc donar fe que estan molt bones, vam anar amb el Parra quan va venir) i apart fan quatre o cinc cops per setmana, actuacions humorístiques, sobretot monòlegs.

El Nemanja, el noi serbi, quan marxi a Barcelona (està fent el doctorat allà) no tornarà ja a Atlanta, i no volia marxar sense veure què tal era. El nom de "laughing skull lounge" ve de que el local Vortex està decorat amb esquelets i demés. Així doncs, si vas al lavabo, tirant una mica més al fons del passadís hi ha com una sala on monten l'espectacle.

S'ha de dir que per ser diumenge a la segona sessió no érem molta gent (han comptat 22). El lloc és molt petit, cosa que s'agraeix per lo proper que és l'artista. I a sobre suma-li que esta molt buit. Més proper encara!

El show valia 15$ més taxes i dues consumicions obligatòries (gràcies a déu la cervesa era més que una mitjana i valia 4$), però crec que ha valgut la pena. Ha durat una mica menys de dues hores. Primer han anat sortit 3 ó 4 comediants locals, a fer els seus 10 ó 20 minutets.

Després venia el plat fort, Gary Gulman (de Boston, mira tú por donde). Òbviament ningú de nosaltres el coneixia, però, igual que alguns dels teloners, eren tremendos. Es veu que aquest home ha sortit actuant a Comedy Central, i a programes com The Tonight Show o el show de David Letterman. Encara que no coneixeu els programes ja us dic que són de canals generalistes estatals, i bastant coneguts. O sigui que el tiu no era un mindundi.


Ara, també m'ha semblat exagerat que una parella vingués de Florida, 11 hores de viatge en cotxe segons diuen, per venir-lo a veure. El tema ha sortit espontàniament, ja que l'home preguntava cosetes al públic i es referia a ells. A mi m'ha preguntat "quin és l'element de la taula periòdica que més t'agrada" al qual he respòs una frikada en comptes de dir qualsevol parida com el carboni i que ell fés la broma. Suposo que el volia posar a prova (o fer-me l'interessant).

Al final a la parella de Florida els ha invitat a una copa enmig del show, i els ha dit que els enviaria un CD firmat, gratis a casa. També en viu, tot un detall! Un altre detall ha estat preguntar al públic si hi havia algun tall d'algun monòleg seu que els fes especial gràcia, per explicar-lo. Molt gran!

Us deixo algun vídeo, el monòleg ha tingut trossos molt molt bons!



Molt bons els trossos de les cheerleaders, i del grapefruit (el pomelo)

No hay comentarios:

Publicar un comentario