lunes, 7 de diciembre de 2009

Relax: desde Boston

Doncs res, avui ha estat un dia més aviat gossa... després de la nit d'ahir.
Ens hem llevat molt tard i entre que hem dinat i preparat i tot el sol ja es ponia així que fer turisme per no poder fer fotos no era una opció factible.

No sé com, hem anat a un centre comercial amb la idea de comprar Levi's barats. La promesa de Levi's a 20$ era molt temptadora però no era el cas. Tot i el 10% de descompte si mostres el passaport europeu (what the hell?) el preu rondava els 40$.

Però resultava que era un centre comercial bastant gran i ens hem donat un bon passeig. M'he acabat comprant uns pantalons de xandall i un record de Boston, tot bastant rebaixat. Hem comprat un cheesecake de la "Cheesecake Factory" i un amic de l'amfitrió ens ha invitat a sopar el seu pollo a la cerveza (prou bo, amb arròs).

I res, és diumenge així que la gent l'endemà curra i anem aviadet a dormir que demà ens voldrem llevar aviat. El vol surt a les cinc de la tarda i volem anar a visitar i fer fotos dels edificis bons del MIT.

Bona nit!

1 comentario:

  1. tenim ganes de veure un reportage a la alçada.
    Estic esperant les fotos, tinc l'intenció de passar alguna a blanc i negre per possarlas a la pared del revedor. Estaría be alguna foto de la gent, o alguna foto mes intimista, a veure quines dots tens a l'hore de observar i retallar el mon. Petonets

    ResponderEliminar