jueves, 3 de diciembre de 2009

Ron "con cola" Artest

Poc extranyat en veure com aquest blog s'ha convertit paulatinament en un lloc on ficar les meves neures més freaks i les xorrades que em vaig trobant per on passo, no podia permetre'm el luxe de deixar passar aquesta notícia. Com resa el títol del post, està relacionada amb el jugador de la NBA, actualment dels Lakers, Ron Artest.

Aquí tenim a Ron Artest fent-li carinyitos al seu nou company d'equip. Interessant pentinat.

I m'entra la risilla tonta cada cop que el nombro. Perquè? Perque no em direu que no és refotudament irònic que aquest home es digui Ron i ara hagi confessat que bevia alcohol durant les mitges parts quan jugava als Chicago Bulls. Es veu que bevia Hennessy, una marca de cognac. El guardava a la seva taquilla i tan panxo deia que "simplement anava a la licoreria i en comprava". Quin crack! Es devia conèixer les licoreries de mig país el noiet! La noticia original, aquí (segur que quan ho llegiu ja està a Marca.com).

Artest als Sacramento Kings. Interessant pentinat.

Aviam, no és que Ron Artest s'hagi caracteritzat per tenir el cap molt ben posat ni ser un noi càndid i bondadós. Però em sembla bastant vergonyós que ningú de l'equip se n'adonés, o pitjor, que se n'adonessin i sudessin. O vaja, potser pensaven: "si així les enxufa, com si es fot a fumar crack enmig del vestuari". Perquè durants aquells anys, els seus tres primers, tenia promitjos de 12 punts per partit, més de 4 rebots, 3 assistències i 2 robatoris. Sempre s'ha dit que és un "gos de presa" en defensa, on la clau és la concentració... i ja em diràs com s'ho feia amb uns xupitàmens a sobre (recordem que va ser millor defensor de la NBA la temporada 2003-2004).

Comparativa de cabezons amb Dennis Rodman. Interessant pentinat.

Després de la que es va montar quan a Charlie Villanueva, jugador en aquell moment dels Milwakee Bucks, el van pillar actualitzant el seu Twitter a la mitja part... no m'imagino el que hauria passat si això del senyor "Ron con cola" veu la llum.

Bueno, per sancions que no es digui... Es coneix que un cop el senyor Ron va anar a entrenar en bernús, un cop li va demanar un mes de baixa a l'entrenador per cansanci degut a la promoció d'un disc de la seva productora... sancionat per reventar una càmara de televisió, per picar-se amb un entrenador rival, per faltes antiesportives... però això no és res.

Artest a la perruqueria, on presumptament passa tot el temps en el qual no juga a bàsquet, s'emborratxa o dorm. Interessant pentinat.

Precisament a ell se li imputa una de les baralles més bèsties que s'han vist a la NBA, incloent al públic, que sempre forma part de l'espectacle. Allò va acabar amb Ron Artest sancionat per 73 partits, ni més ni menys. Va perdre 7 milions de dòlars a expenses d'això.


Ell comença fent una falta innecessària. A partir del minut i mig, comença lo bo. Linchamiento al 1:50, linchamiento2 al 2:45. Soy negro así que no me vaciles joder!


Lo dit, un crack! Algun dia hauré de provar això i fer uns jackies a la mitja part.

POSDATA: demà me'n vaig a Boston i és probable que no actualitzi fins dilluns o dimarts. Sigueu bons! Jo vaig a dormir... o no? Són les 1.04 de la matinada, el vol surt d'aquí 10 hores... i hauria de fer-me la maleta. Ah sí! I dormir... que no falti. Voy a ello.

3 comentarios:

  1. Interessant actualització!!!! ;)

    Eiiii i això dels jackies...no crec k et diguin res...crec k seria més preocupant si et veuen i comencen tots a demanarte "un trago" :D

    En fin...ha sido divertido mi café...aunq pienso en el lunes, sin hacer puente, sola, sin poder desayunar como está mandado...(silba)jijiji BON VIATGE!!!!!!!!!!!!!!!!
    Petonets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Mira el costat bo, pots veure lluita lliure i basket sense canviar de canal.

    ResponderEliminar