viernes, 5 de febrero de 2010

Day 134: Intramurals league starts

[M'ha sortit un post seriot... Si voleu riure us poseu un monòleg de la Paramount Comedy!]


Sí, nois, sí. Per fi partits de bàsquet amb, aparentment, cara i ulls.

Resulta que avui ha començat la lliga del nostre grup del Intramurals. Amb aquest nom, que imagino que deu voler dir algo com "dentro de estas paredes" es designen les lligues de diferents esports que el gimnàs organitza i que tenen lloc a les seves instal·lacions.

Hi ha de tots els esports imaginables (un dia hauria de parlar dels esports curiosos aquí) però varien segons el trimestre. I com veieu el bàsquet ha començat aquest primer trimestre de l'any (pel bàsquet és igual, però lligues d'altres esports rotllo futbol 11, doncs millor no fer-lo a l'hivern).

Nosaltres juguem a la lliga dels dijous a les 9 de la nit. És un grup de 6 equips i em sembla que els dos primers passen a uns play-offs o alguna història d'aquesta. El que passa és que hi ha la tira d'equips i altres lliguetes (una entre fraternitats, per exemple) i encara costa de creure que els hi doni temps durant la setmana de tirar-ho tot endavant.

El tema està molt ben montat. Les pistes són grans, jugues amb marcador electrònic, hi ha taula, tres àrbitres. Llàstima que es juguen dues parts de 20min a temps corregut, i això passa rapidíssim. A més a més ens regalen una samarreta del color escollit per l'equip. Tot per 55$ per equip.


Vídeo random per no aburrir amb tanta lletra...

L'equip és un de gent amb la que he jugat algunes pachangues. Eren un grup de 3 ó 4 amics, al que se li afegeix un company de pis, y el amic de l'amic i tal, i jo... i som nou. No és un all-star, però hi ha gent que es defensa prou bé, un parell amb molt bona tècnica i un xaval que enxufa que fa por. Jo, modestament diré que estaria entre els millors una mica per l'experiència de jugar tota la vida... encara que no em serveixi massa aquí. És com diferent.

Sigui com sigui, falten pívots per un tubo i ens hem d'apanyar amb un parell d'esprimatxats i fer tots feina dins. Ara, per fora fotem por. Avui sense exagerar un 80% de punts han estat de triples. Clar que els altres han jugat en zona tota l'estona (no molt llestos).

Avui hem jugat amb un equip de sis sense res a destacar. Hem guanyat 40-25 i sense masses problemes. He fotut 2 de 4 en triples. No he tirat de dos ni de lliures... així estava el panorama. Ja està bé per una presa de contacte, encara ens hem de conèixer la manera de jugar, posar una mica d'ordre i tal.

Aish, trobava a faltar partits amb puntuació, canvis, i àrbitres... bueno, oblidava que els àrbitres poden ser l'enemic. Avui no ens feia falta imparcialitat, però ens ha pitat un gordo flipat. Molt de teatre hi posava, però apart del dolent, sobreactuat, exagerat, inútilment gesticulant. Els cops de xiulet que fotia eren excessivament alts, cridava per tot i quan indicava les faltes a la taula es donava unes hòsties els braços... (d'aquelles que sonen com una bofetada amb un lluçot, o una dorada, no sé quin peix fa més mal)

"Number eighteen!!!! Holds!!!! TWO FREE TRHOWS!!!!"

I sobra dir que ha estat bastant fluix.

----------------------------------------
En principi fan fotos d'alguns partits i inclús vídeos. Aviam si encara veurem algo. De totes maneres, si voleu seguir l'evolució (que no cal) podeu entrar aquí. El nostre equip és el Single A Allstars. I no em pregunteu què vol dir, que no l'he posat jo.

Per cert, es rumoreja que fan com una selecció "Allstar" de les lligues aquestes i fan un partit a l'estadi dels Hawks, just després d'un partit seu. Joder com s'ho curren! I no, ni de conya hi ha possibilitats de que hi jugui. Per aquí hi ha molta penya i molt bona.

No us flipeu.

4 comentarios:

  1. Mmmmmm me ha dado la sensación que ese "NO US FLIPEU"...era un claro mensaje para mi!! :O
    Ya te iba a preguntar si no sería para marzo jijiji y te podiamos ver en directo...a l'estadi del Hawks!!!!!!!!
    Per cert...enhorabona pels dos triples!!! :3 Golpecitos?? jejeje
    GuapUUUuuuuuUUUUU

    ResponderEliminar
  2. Valeeee valeeee, ja tens la teva droga eh!!.

    Sort i viam si aconseguiu l'ascens! \m/

    ResponderEliminar
  3. Vengaaaaaaaa ara que ja tens basket al cos... la resta sobra XD X cert.... q tal fotos dels partits????

    ResponderEliminar
  4. "En principi fan fotos d'alguns partits i inclús vídeos. Aviam si encara veurem algo."

    No és algo que jo pugui decidir. De totes maneres si ens n'haguéssin fet, dubto que el mateix dia un parell d'hores més tard estiguessin ja penjades. Que aquesta gent té una vida!

    ResponderEliminar