viernes, 19 de febrero de 2010

Washington en 4 dies

Si algo de força major no ho impedeix, el dia del meu aniversari estaré a la capital dels USA.
Aviam què diu la guia mestra d'aquesta ciutat:

Poner la alarma y hacer un café. Dirigirse al Capitolio, y sentir la grandeza. Después, entrar en la Biblioteca del Congreso. A continuación ir a la Smithsonian: ver el Air & Space Museum (enfrente), el National Museum of Natural History (enfrente) y el National Museum of the American Indian (enfrente). Pasear por el National Mall. En la parte "baja", empaparse del orgullo, el amor y la pérdida en el Lincoln Memorial (abajo) y en el Vietnam Veterans Memorial (abajo). Tiene hambre? Dupont Circle y U Street son buenos sitios de comida internacional.

Al día siguiente, volver al Mall para visitar el US Holocaust Memorial Museum (enfrente) y la Arthur M Sackler Gallery (enfrente) y la Freer Gallery of Art (enfrente), visitar después los National Archives y el Reynolds Center for American Art. Disfrutar de la Casa Blanca iluminada y del FDR Memorial por la noche. Finalmente puede irse a cenar a algún citio rico en el Downtown y celebrar el cumpleaños con un trozo de tarta o cheesecake.

Si quiere visitarla en cuatro días, es hora de ver la otra cara de Washington: ir a Anacostia y visitar la Frederick Douglass National Historic Site y el Anacostia Museum & Center for African American History & Culture. Cenar en Dupont Circle. El cuarto día, ir a un sitio donde no se haya estado y vivir la dolce vita en Georgetown y/o U Street.

Ens espera un bon tute. M'agradaria anar, apart de tot això que s'ha dit, a la fàbrica de moneda. Deu fer gràcia... llàstima que posa que les entrades es compren de bon matí del mateix dia, que no hi ha reserves i coses per l'estil.


Està molt bé que es veu que els museus de la Smithsonian són tots gratis. I també es veu que si vas al Congrés en dia de ple, pots assistir i veure'l.

Llàstima que no puguem veure la Casa Blanca en una visita guiada (es veu que s'ha de reservar per grups i amb molta antelació). Això i no tenir passis VIP:


Ho sento, és que no ho he pogut evitar... és del capítol que van a Washington a gastos pagats perquè la Lisa va a un concurs de redacció patriòtica. Està gairebé tot! Aterren a l'aeroport de Dulles, passen per davant d'hisenda i els insulten, van a la fàbrica de moneda, al monument a Washington (i ressalten la seva forma fàl·lica), al monument a Lincoln, es veu el congrés i el senat, etc... Com sempre, els Simpson ho tenen tot.

De regal, millors moments de la 3ª temporada... al principi podeu veure alguns fragments del capítol que us dic.

4 comentarios:

  1. Si algo de força major no ho impedeix, el dia del meu aniversari estaré...FENT LA MALETA!!!!

    Si k os espera un buen tute si...i si només fos Washington...encara ;) jejejeje

    Això si...en 4 dies res... que en 4 dies anem nosaltres a veuret!!! :3

    ResponderEliminar
  2. Jajajajaja!!! Avuí només diré... GUIA XDDDD

    ResponderEliminar
  3. i per cert...es que todo está enfrente, enfrente y solo se come en Dupont??? :P

    ResponderEliminar
  4. 1.- Cuatre dies són els que ens passarem a Washington, no el que queda per anar!

    2.- Dupont és un barri, es veu que hi ha més d'un restaurant ;)

    3.- Todo enfrente? ¡Díselo a tu guía! ¿No era tan buena? =P

    ResponderEliminar