miércoles, 17 de febrero de 2010

La GEORGIA chananTECH

Pel títol probablement estigueu flipant, deixeu que us expliqui.

Coneixeu a Joaquín Reyes, Ernesto Sevilla, Raúl Cimas, etc...?
No us sona La Hora Chanante, o Muchachada Nui?

Si la resposta és NO, molt malament. La Hora Chanante la feien fa un temps a la Paramount Comedy, i Muchachada Nui és bàsicament el mateix però renovat, i ho fan cada dimecres a La2 vora la mitjanit. De totes maneres, puc entendre o que no els conegueu o que no us facin gràcia, és un humor freak i una mica especial, però no puc negar que per mi és una cosa tremenda. Són autors d'obres mestres com:


I de bocaseca man, el bonico del to, perro muchacho, el gañán (o Marcial), enjuto mojamuto, i mil i una parides tremendíssimes.

De fet, gràcies a una gran fan i millor persona ;) tinc postals firmades pels dos que veureu a continuació. A sobre em va avisar de l'existència d'aquest grandíssim tall:


Sí senyors, sí. En un vídeo d'un programa que perfectament fa més de cinc anys Ernesto Sevilla portava una samarreta de Georgia Tech! Durant el gag que dura tot el programa, ni más ni menos! Què voleu que us digui, QUE GRANDE!

I que grande Marta! ;)

7 comentarios:

  1. Buenooooo!!!! Ja veig que el post d'avui esta dedicadissim!!! Però això no impedirà a "la parròquia" seguir amb la seva "only when you left Atlanta ending quest" de posar algún comentari (mes o menys encertat) cada matí!! De fet, el títol m'ha fet molta gràcia i a expenses de veure tots els videos, pk a la feina no tinc so, segur q es un dels més divertits!!!
    Afegir que, no pretenia dir que no fas res, sinó que es curios que encara no hagis començat a redactar, res més XD
    Bé, chechu, com a idea per el dia que et falti inspiració, posts així dedicats sempre és un recurs que apreciem (avui sobretot la marta).

    Ja saps que desde aquí t'animem i encoratgem a mantenir viu aquest blog!!!

    ResponderEliminar
  2. Bonico del tó!!!!! (oju...ke això li dic a la rata...espero k no s'enfadi) ayyyyyy mi piticli bonito...!!!!!!!!!
    :D :D :D :D Avui no tinc paraules!!!!!! (ooohhhhh) M'ha encantat tot!!! només veure el títol (mmmoooolt apropiat!) he pensat...este va a ser un gran post...i si...no m'he equivocat...no he pogut veure els videos (por la situación estratégica en mi despacho ;) )pero me'ls coneixo ;) això si...a casa els tornaré a mirar!!!
    GUAPUUUUUUUU.... 8 laborables... :3

    (K)!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Dios, si este blog empieza a ponerse demasiao pasteloso, me cabreo, eh!!! Una cosa es proclamar el amor y otra esto, eh!!! XDDDD

    Que se empieza así y se acaba poniendole al trabajo un título algo tan pasteloso que acabe por convertir las bacterias en azucar puro sin necesidad de nanotecnologia!!!

    PD: Quanta envidia hay en el mundo XD

    ResponderEliminar
  4. vamos a ver...vamos a ver...sr. Pasteloso!!!
    Bonico del tó y ay mi piticli ... forma parte del humor chanante así que cuidado con lo que decimos ;)jejejeje ...además sé que a ti te hizo ilusión cuando se te nombró en un post... :P

    ResponderEliminar
  5. cierto, no lo voy a negar!! Solo ver mi nombre ya me hizo mucha ilusión! XD Si es q en el fondo soy un sentimental!!

    ResponderEliminar
  6. Cabeja de viejo es lo pitjor que han fet. Muchachada está de capa caiguda i no ho dic en broma.

    ResponderEliminar
  7. Bueno Marc, a mi em segueixen fent gràcia i especialment això del "cabeza de viejo". Sense cap raó aparent!
    De totes maneres, la fórmula ja està trillada i suposo que no sempre es pot viure del mateix. Però no pateixis perquè ja han dit que aquesta serà la última temporada a La2.

    Dídac... joder és dedicat perquè ho va trobar ella però hosti que us pot fer gràcia a tots!

    ResponderEliminar