miércoles, 24 de febrero de 2010

Miscelánea 4: RickRoll'd!

Ay amics! Miscelània... primera prova de la falta de coses importants a explicar... Però avui he vist moltes coses que m'han impactat i m'han fet riure, i a vegades les dues alhora.

Primer de tot, no sé si heu vist lo del hockey gel... A vistes de que aniré(em) a veure'n un d'aquí poc, l'expectativa de veure tal hòstia, i rajar sang del cap, em dóna una mica de... morbo?

Ja sabeu de què parlo? Mireu el vídeo:
http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0

Per sort, no és greu.

Ara lo típic seria dir:
HA HA, YOU'VE BEEN RICKROLL'D!

Per si no ho sabeu, el fenomen "RickRoll'd" es va originar a 4chan, un fòrum bastant famós però alhora molt freak i on hi ha molta gent molt anada de la olla. Però, no obstant, hi ha bromes que es converteixen en fenomens (memes) i tenen bastanta gràcia.

Aquest, concretament, consistia en atreure l'atenció d'algú i donar-li algun link mostrant allò que tant havia cridat l'atenció. La persona que ho mirava, en comptes de trobar allò que esperava, troba aquesta espectacular cançó, bastant gayer, per cert.

La vertadera gràcia és fer que la persona en qüestió caigui una i una altra vegada a la broma, i sigui RockRoll'd tantes vegades com es pugui, igual que s'explica (amb bastant poca gràcia, la veritat, AQUÍ).


Tot això ve quan he llegit la notícia que Youtube havia deshabilitat el vídeo per qüestions de copyright. Un vídeo que porta anys pujat i té més de 30 milions de visionats... El clamor no s'ha fet esperar i a vàries webs de notícies se'n feien ressó (jo ho he vist a menéame). Increíble lo gran que s'havia fet aquest fenomen.

Per tranquilitat dels fans, youtube ha rectificat i ha tornat a habilitar el vídeo. No crec que fos una idea gaire popular això de retirar un vídeo tan carismàtic, i que a ells els reportava tantes visites. A més a més la cosa havia estat a escala nacional. A programes en directe de notícies, en partits de béisbol, i altres actes s'havia perpetrat més d'un RickRoll.

---------------------------------------------
Però el dia és llarg i això no és la única cosa que he pogut trobar d'interessant avui.

M'he quedat de pedra quan he vist, també a menéame, una pàgina que parlava d'un joc ben especial. Òbviament sabreu (encara que alguns no us n'haureu recordat) que abans d'ahir dia 23 de Febrer, es va celebrar una trista efemèride: el 23-F.

Per commemorar acte de tal magnitud, un parell de webs recordaven un joc que va sortir l'any 1983 per la Spectrum (em pregunto si el tindria mon germà). Es deia El golpe i era un intent de recrear el famós i fallit Cop d'Estat.


No tinc paraules, només diré que l'estampa és impagable. Circula per Internet inclús el codi íntegre del joc, lliure. És espectacular veure aquest Pac-Man amb bigote i tricorn... és APOSTOFLANT (com diria el mestre Jordi Robirosa). És més increíble veure lo cutre (bueno, tampoc puc comparar amb altres jocs de l'època) que és i com van fer un comecocos amb referències del cop d'estat per treure pasta a la gent.

Però també és tremendo l'humor que portava el tema... Molta gent es devia fer unes risas amb en Tejero.




Bueno nens, ja sabeu que I'll never give you up, no?
Bona nit!

4 comentarios:

  1. vale...et semblarà una parida...però te'n recordes k ahir et deia k la tarde bé...k l Juan havia stat posant música??!!?? Doncs jo li vaig demanar k trobés "al Pelirojo!!!" va ser com un flash d quan era petita i no recordava ni el nom...en fi, que el va trobar...i saps ki era....?? O_o k fort!!!! :)

    ResponderEliminar
  2. Le hiciste un buen RickRoll'd a Juan!

    ResponderEliminar
  3. jejeje pero la gracia está en que no tenía ni idea de este fenómeno de masas!!! :P

    por cierto...k no he dit res abans...HOOOCKKKEEEEEEEYYYYYYYYY!!!!!!!! yujuuuuuuuu :D

    ResponderEliminar
  4. jjajajjajajaj!! Grande xexu, avui mas fet un RickRoll'd, q cabronas!! Ja veoig q no puc estar ni un mati sns llegir el blog pk sino em pilles ;););););)

    Una abraçada tiuuuuuu!!!!!!

    PD: Deu meu el joc del pac-man XD

    ResponderEliminar