martes, 9 de febrero de 2010

Georgia Tech: cobijo de samurais

L'altre dia tan panxo reviso el correu de Georgia Tech en busca d'emails amenaçadors del professor o alguna cosa diferent que la mena de "diari de Georgia Tech" que envien cada dia amb algunes notícies que no interessen a ningú quan veig:

[Campus Bulletin] An Update on Today's Campus Incident

Intrigat, l'obro aviam què haurà passat. Es veu que cada cop que passa alguna cosa dins el campus, o relacionada amb algun estudiant, ens envien un correu alarmant-nos de tot.

Començo a llegir i em quedo amb cara de WHAT THE F*CK?! quan llegeixo:

Un estudiant post-doc de l'escola d'Enginyeria Aeroespacial ha resultat ferit a expenses d'un agressor que l'ha atacat amb una espasa.

Amb una espasa, senyors, amb una ESPASA! Coses que m'haurien extranyat menys que una espasa? Un ganivet, una cullera*, una pistola, un rifle, una navalla (normal o suïssa), una cassola -veure Figura 1-, una paella, un boli, una estaca impregnada d'all, un crucifix (aquí són tots molt cristians), una ballesta, etc...

Figura 1: La pasta o la vida... que tengo una cazuela y estoy mu loca, eh!

Per sort la poli de Georgia Tech (sí, aquí les unis tenen la seva pròpia poli) el va reduir immediatament. A la trifulca va resultar ferit un dels policies, però tant ell com l'home al que van atacar es troben bé, a l'hospital, això sí. Es veu que l'atacant es va graduar com a doctorat l'any passat, i es rumoreja que estava demanant suport d'antics professors per algun projecte i que havien sudat d'ell, i per això la reacció extrema.

Té la seva gràcia que el mateix dia haguessin inaugurat el correu d'emergència de Georgia Tech: t'envien e-mails amb temes importants i urgents, com aquesta notícia, o avisos de tornados o coses per l'estil. Casualitat? No t'ho sabria dir...

El que sí et sabria dir és que joder, els enginyers som freaks fins i tot a l'hora de cometre crims! Hi ha maneres d'amenaçar, amb més o menys estil, però no agafes una espasa i te'n vas a veure al teu amic el post-doc per dir-li quatre coses -veure Figura 2-.

Figura 2: un bon enginyer faria servir una katana, que és més geek, però aquesta espasa i aquesta cota de malla a lo "Dragones y Mazmorras" també té el seu punt


Bueno tu, fora bromes. Me n'alegro de que no hagi pasado a mayores.

---------------------------------
*
Té collons que vaig a buscar el vídeo a youtube sobre un assassí amb una cullera, i que al posar "el asesino" directament em recomani "el asesino de la cuchara". Google/Youtube són déu!

De fet 5 referències apunten a aquell vídeo. Sí que és famós...

2 comentarios:

  1. És el post més divertit en molt de temps!!! Estic a la feina i la gent em mira en plan "maldito friki de los huevos q no rasca bola y encima se parte q lo oyen en su casa" XD.

    L'àvia amb la paella es genial XD

    ResponderEliminar
  2. :D a mi me gustó más el momento de tirar pienso a las palomas....k manera d reirme sola :D

    Tinc unes ganes de poder mirar el video a la tarde... :O!!!!!! el del joc...

    ResponderEliminar