lunes, 1 de febrero de 2010

La Penya del Lab

Pasen y conozcan a la gente que conforma el laboratorio, y que lejos de ser un grupo de intereses divergentes, presume de tener un comportamiento parecido al de una gran familia. True story.


Aquesta foto ens la vam fer un dia en que vam anar una festa montada pel Sun Zhi i la seva dona, bastant recent, ja que es van casar aquest nadal a la Xina en una ceremonia preciosa segons vam poder comprovar per les fotos.

D'esquerra a dreta.
  • Elías: panameny, infatigable company de farras y festejos.
  • David: de Granada. Entusiasta i positiu com ell sol.
  • Anna: italiana, dicharachera i ternament infantiloide a vegades, ha trobat aquí un lloc on treballar a gust.
  • Max*: italià també, és com un pare i un osito de peluix a la vegada.
  • Sun Zhi: jefe del lab, xinès. Afable, eficient, i sempre disposat a donar un cop de mà.
  • Al costat d'en Sun Zhi, la seva dona.
  • Josep Miquel*: (Jornet Montaña). Un crack en totes les facetes, inclosa la més difícil, la de persona. Poso els cognoms perquè si algun dia els sentiu per les notícies... ja sabreu qui és.
  • Luisca*: el pisha de Úbeda. Un tío amb molt de món, i amb les idees molt clares. Un grande.
  • Sepideh: la noia iraniana, és una mica el motor anímic del grup, apart de donar un toc exòtic.
  • La dona d'en Pu Wang.
  • Pu Wang: un xinès atípic en aparença i forma de fer, però brillant i efectiu.
  • Brandon: el taiwanés. Increíblement afable i entranyable a més no poder, serà perquè amb les seves ulleres rodones em recorda a Andrés Montes, que en pau descansi.
  • Chechu*: tu deus ser un imbècil, no?
A la foto falta una noia xinesa, l'April, que devia estar fent la foto suposo. Poc diré: sempre la veig treballant i van passar quatre mesos fins que algú va dir que estava casada. Això és discreció!

Aquest és l'equip de La Segona Hora el Broadband Wireless Networking Lab @ Georgia Tech!

Dissabte que ve arriba en Joan Capdevila, el company de la UPC que ve en qualitat de cedit, com jo. Tindrà la seva gràcia veure com li va, i veure-m'hi reflexat en les coses que feia jo a l'arribar el Setembre. Sembla que és ahir! *sospir* Ell completarà l'equip nano, membres del qual som la gent amb l'asterisc.

L'equip nano, així com la Sepideh, l'Anna, el David i algun afegit més estarem Juny i Juliol currant a la UPC. Serà divertit, la veritat és que en tinc bastantes ganes (per aquesta i moltes altres raons!).

Tot això sota la vigilància i supervisió del professor Akyildiz (si us plau lectors, poseu-vos dempeus):

4 comentarios:

  1. Mentres em sento, després d'haver-me posat en peus pel gran, que dic?, el grandíssim professor Akyildiz, em dono compte que durant aquets últims mesos m'he perdut un gran blog. Tot i això m'agrada conèixer la peña amb la que treballes. Flipo amb l'April, una xinesa capaç d'amagar 4 mesus que és casada, això és discreció, un concepte que, per altra banda, manca a l'altre costat de l'atlàntic.

    PD: Tu que pots, mira LOST en directe, no t'ho perdonaries després XD

    ResponderEliminar
  2. Llámalo "El Turco" siempre con cariño y respeto ante todo!!!!!!!!!
    Míralos k macos...tots el del lab...ah...per cert...k sapigues k ja coneixo uns quants només per tot l k mhas anat xplicant d'ells akests mesos i les fotos!!!...per cert cap comentari chanante??? te encuentras a un tipo seguidor de este gran humor...en Atlanta...y ningún guiño nui!?!! ;)

    ResponderEliminar
  3. No quisiera denotar favoritismo por el mero pero heroico hecho de ser fan de muchachada!

    ResponderEliminar
  4. Ni chanantes ni apemes, la segona hora esta agafant molta força! i per això et dic Chechu, en resposta al que has dit sobre la teva persona i fent referència al programa, hauries de dir: http://www.racalacarta.com/audio/audios_segonahora/no_me_considero_imbecil.mp3

    ResponderEliminar