jueves, 29 de octubre de 2009

NBA: empieza el espectáculo

Com ja sabran alguns, el passat dia 27 va començar la NBA.

Cada cop que poso la tele, anuncis i més anuncis et recorden que la millor lliga de bàsquet del món ha començat. I a l'haver la tira de partits cada dia, de ben segur que en fan bastants per obert (o almenys per la tele que tinc instal·lada) durant la setmana.

Així que allò que tan havia desitjat quan era una mica més petit, que és posar la tele a l'hora de sopar i que facin un partit de la NBA (joder, i en directe!) es veu complert ara. Per veure coses com aquesta:


Sí, medeix 1.75m

Hi ha vàries possibilitats: la cadena TNT fa sessions de dos partits un o dos dies a la setmana. De fet, l'estrena el dimarts la va emetre la TNT, donant el Celtics - Cavaliers i tot seguit la ceremònia d'entrega d'anell als Lakers, i el Lakers - Clippers. El canal de la NBA també fa coses d'aquest tipus, i no sé si hi haurà més canals així en obert. En "pay-per-view" s'ofereixen tots els partits, encara que fins el dia 3 de Novembre ho ofereixen tot en obert, de prova.

Així que amics meus, intentaré seguir una mica més d'aprop aquest espectacle que en diuen NBA, amb especial menció als equips on jugui un català, i als Hawks, que per alguna cosa estic on estic.


Parlant dels Hawks, ja tenim entrades per anar gairebé tot el lab a un partit. Serà el Atlanta Hawks contra els Portland Trail Blazers, on juga Rudy Fernández, del que diuen que és bastant tonto. I lo bo és que un dels xinesos ens va passar un contacte que ens deixa les entrades a meitat de preu, o casi, així que em sembla que serà el primer partit en viu, però no l'últim. En concret aquest cop hem comprat entrades que a taquilla valen 43$, per 20$.

El que no sé és si veurem un carajo. Estem a una fila bastant endavant... però de l'última grada. Però vaja... dios bendiga las pantallas gigantes.

2 comentarios:

  1. :D uuueeeeee!!!!!! esto es felicidad y lo demás son tonterias!!!
    M'he emocionat i tot...stava veient al nen rubiales...assegut davant la tele...i ara per fi...ha arribat el moment ;)

    ResponderEliminar