lunes, 12 de octubre de 2009

Parra at Purdue

Me llena de orgullo y honda satisfacción inaugurar el comptador de visites en persona. De zero passem a 1.

Aquest Dissabte ha arribat a Atlanta el Parra, com ja havia comentat, col·lega de la UPC que està fent el mateix que un servidor, però a la universitat de Purdue/West-Lafayette, a l'estat d'Indiana, no massa lluny d'Indianàpolis o de Chicago.


Hem passat el cap de setmana bastant amenament (sense massa turisme, tot s'ha de dir), però molt bé, millor del que s'esperava ja que la previsió del temps era, si més no, poc esperançadora. Havia de ploure i fer tormenta, però tant dissabte com diumenge ens ha respectat. Ha estat avui dilluns que ha començat a ploure a sac, cosa que ha abortat totes les possibilitats de fer turisme a l'aire lliure, però algo trobarem.

Sigui com sigui, tot el que haguem fet interessant ho aniré penjant al blog a su debido tiempo. Per exemple, (TRAILER=ON) dissabte vam anar com a una mena de fira gastronòmica a l'aire lliure i ens vam posar les botes. I per la nit la juerga no va ser poca. (TRAILER = OFF)

Si mireu a la zona de blogs amics, trobareu el seu blog, Parra at Purdue on suposo que llegireu la seva versió dels fets, però també podreu trobar coses interessant sobre el mega-campus que hi ha. Això sí que és un campus americà com manen els estatuts! És allò de fer un poble exclusivament com a acomodament de la universitat. Em diu que la mitjana d'edat del poble és de 22 anys. Festival!


Doncs res! Visiteu el seu blog, i tal... vaig a afegir el comptador de persones reals a la zona de comptadors... i no us talleu, que ofereixo pensió completa a bon preu! XD

1 comentario:

  1. Ja veus, estic aquí a 100Mb cable i se'm tracta bastant bé! I aquesta tarda promet!

    ResponderEliminar